Compassie, verbinding vanuit het hart, harmonie en liefde. Dat typeert wie ik ben, ik hou ervan om mezelf uit te dagen, mijn hart in te kleuren door te lezen mezelf ontwikkelen om vervolgens anderen daar in mee te nemen.

Ik leef vanuit geloof in een persoonlijke God die ieder hart wil inkleuren. Vanuit die visie zie ik ieder mens als uniek en waardevol.

Jij doet ertoe! Jij bent geschapen met jouw unieke 'hartskleuren'. Soms gaat het in het leven niet zoals je had gehoopt, verwacht en ben je de kleuren van je hart kwijt. Misschien lukt het niet om alle ballen in de lucht te houden en overspoelt het leven je. Met de juiste inzichten over jezelf en Zijn liefde is er verandering mogelijk! Zelf heb ik dit mogen ervaren en ben er met hulp uitgekomen!
Er is ruimte voor jouw verhaal in een veilige, sfeervolle en oordeelvrije ruimte waar alles er mag zijn.

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Zeeland, hou van de zee, rust en gezelligheid. Ik heb jaren als doktersassistente gewerkt en daarna in de commerciële sector. Daarnaast heb ik trainingen gegeven aan groepen vrouwen met de Trueyou methode, werkzaam geweest in het jeugdwerk en ons huis en hart opengesteld voor jongeren die tijdelijk een thuis zochten.

Door al deze er ervaringen en geheelde wonden ontstond het verlangen voor een eigen coachpraktijk. Waarin ik vanuit mijn hart mijn passie en mag inzetten.

In 2017 ben ik gestart met de opleiding voor coach bij ICM daarna heb ik de specialisatie gedaan als TotalBalance® coach bij Carianne Ros.
De afgelopen tijd heb ik me verdiept in HSP/HSS en een opleiding hier voor afgerond. Door mijn gevoeligheid zijn de afgelopen jaren deze puzzelstukjes in elkaar gevallen en kan het nu inzetten in mijn praktijk!
Ook ben ik gecertificeerd om te werken met de Huis van je leven® en de methode van Persoonlijke kracht® waarbij we op letterlijk op zoek gaan naar jouw unieke 'hartstkleuren', en gaan ontdekken hoe je deze voor zowel de buiten en binnenkant kan toepassen.

Ik ben getrouwd met Egbert en dankbare trotse moeder van 3 prachtige jongens wij wonen in Kapelle. Waar ik mijn eigen praktijk en trainingsruimte heb.

Het is mijn droom dat jij gaat ontdekken;

dat je mag leven en delen vanuit jouw hart.


Coachervaringen

Jacqueline is enthousiast en vrolijk. Ze inspireerde ons om aan de slag te gaan met onszelf en de relatie met God. We hebben van haar mogen leren en ze gaf ons net dat duwtje in de rug. Deelneemster True You Terneuzen

Contact

Goessestraatweg 1B
4421 AD Kapelle
06-83535611
jacqueline@colouryourheart.nl

Social Media

Facebook
Instagram
LinkedIn

Copyright © 2020
Webdevelopment: peered.